Zon van Veldhoven voor vrijwilligers van Speeltuin Kabouterdorp

Tijdens de bestuursvergadering van Speeltuin Kabouterdorp op maandagavond 13 november jl. zijn onze vrijwilligers door wethouder Thomas van Broekhoven van de gemeente Veldhoven en kunstenaar Anne van de dagbesteding van Severinus letterlijk in het zonnetje gezet!

Met de Zon van Veldhoven draagt de gemeente vrijwilligers een stralend warm hart toe. Het is een blijk van waardering. Vrijwilligers zijn onmisbare schakels binnen onze samenleving. De gemeente is trots op haar vrijwilligers en waardeert hun actieve inzet voor de Veldhovense gemeenschap enorm. Bij Speeltuin Kabouterdorp is altijd wat te doen. Daarom is het fijn dat er maar liefst 55 vrijwilligers zijn die helpen. Zij zorgen dat de speeltuin veilig en schoon is en helpen bij het onderhoud. Ook organiseren zij activiteiten met Pasen, Sinterklaas, Kerst en de themadag.

De Zon van Veldhoven is een bijzonder geschenk. De zonnen worden gemaakt bij Severinus. Kunstenaars van de dagbesteding van Severinus, GGzE De Boei en SWOVE beschilderen de zonnen. Iedere zon is daardoor uniek. Kunstenaar Anne beschilderde de Zon voor de vrijwilligers van Speeltuin Kabouterdorp.